top of page
Welcome to the International Society for Orthodox Church Music

A message from Father Ivan Moody, chairman of the ISOCM Board

Bine aţi venit pe site-ul SIMBO!

Societatea Internaţională pentru Muzică Bisericească Ortodoxă (SIMBO) a fost fondată pentru a da ocazia cercetătorilor, compozitorilor, cântăreţilor şi studenţilor să se întâlnească, să-şi împărtăşească experienţele, să schimbe partituri şi să participe la conferinţe în lumea întreagă.

Acest site permite SIMBO realizarea obiectivelor de mai sus, ajutând muzicienii să descopere materiale şi manuscrise digitale şi să schimbe idei care să conducă la sporirea resurselor muzicale.

SIMBO se străduieşte să îndeplinească aceste acţiuni, în beneficiul celor care – oriunde în lume – studiază muzica liturgică ortodoxă, să contribuie la lărgirea cunoaşterii şi să stimuleze creativitatea în domeniul cântării ortodoxe. SIMBO crede cu tărie în îmbunătăţirea performanţelor, în importanţa grupurilor internaţionale de cercetare interdisciplinară şi în evitarea dublării inutile a eforturilor.

SIMBO nu încetează să caute noi căi de întărire a unităţii Ortodoxiei, în moduri aplicabile în lumea de azi. Orice persoană, din orice Biserică naţională sau jurisdicţie, se poate înscrie în SIMBO.

Legăturile dintre muzicienii care au participat la primele conferinţe SIMBO (inclusiv deplasările de coruri) demonstrează că Societatea îşi poate atinge obiectivele. Sperăm că veţi veni alături de noi!

Apăsaţi aici pentru a afla mai multe.

Learn more about the ISOCM

bottom of page