top of page
Welcome to the International Society for Orthodox Church Music

A message from Father Ivan Moody, chairman of the ISOCM Board

Tervetuloa ISOCM:n kotisivulle!

Kansainvälinen ortodoksisen kirkkomusiikin seura ISOCM ry. on perustettu luomaan yhteyksiä kirkkomusiikin tutkijoiden, säveltäjien, laulajien sekä opiskelijoiden välille.  Se luo mahdollisuuksia kokoontua, jakaa niin kokemuksia kuin lauluaineistoakin, ja osallistua konferensseihin eri puolilla maailmaa.

ISOCM:n internet-sivusto tukee kirkkomuusikoita välittämällä tietoa laulu- ja tutkimusaineistosta, myös digitaalisessa muodossa, sekä mahdollistamalla musiikkimateriaalin kehittämiseen liittyvien ideoiden vaihdon.

ISOCM toimii ortodoksisen liturgisen musiikin opiskelijoiden hyväksi jakamalla tietoa ja tukemalla luomistyötä kirkkomusiikin eri aloilla.  ISOCM:n toiminnan perustalla on pyrkimys nostaa kirkkolaulun ja sen tutkimuksen tasoa, luoda kansainvälisiä ja oppiaineiden välisiä tutkimusryhmiä sekä välttää turhaa toiminnan päällekkäisyyttä.

ISOCM pyrkii toiminnallaan vahvistamaan ortodoksisuuden ykseyttä erityisesti modernissa yhteiskunnissa elävien keskuudessa.  ISOCM:n jäsenyys on avoin kaikille paikalliskirkkoon tai jurisdiktioon katsomatta.

ISOCM:n konferensseissa solmitut yhteydet ja niiden avulla järjestetyt kuoro- ja kirkkomuusikkovierailut osoittavat, että kansainväliselle kirkkomusiikkiyhdistykselle on tilausta.  Tervetuloa mukaan ISOCM:n toimintaan!

Lisätietoa täältä.

Learn more about the ISOCM

bottom of page